Ik zat nog op de middelbare school, toen ik in aanraking kwam met de Tarot en het was liefde op het eerste gezicht. Een paar jaar later gaf ik al cursussen binnen en steeds meer buiten de vriendenkring en bestudeerde ik astrologie en handlijnkunde.

Door mijn studie Nederlands en later Film-en Opvoeringskunsten kwam ik in het juiste vaarwater van mensen die het leuk vonden wat ik deed en hůn vrienden en kennissen naar mij toestuurden.

Behorende tot de ‘verloren generatie’maakte ik ( met veel enthousiasme! ) van mijn hobby steeds meer mijn beroep en inmiddels kan ik bogen op een praktijkervaring van ruim dertig jaar.

Naast consulten geef ik ook cursussen in Tarot, astrologie en handlijnkunde. Zelf heb ik het allemaal met struikelen, vallen en opstaan geleerd en ik vind het leuk om anderen te laten profiteren van wat ik daardoor geleerd en afgeleerd heb.

Zowel in mijn cursussen als in mijn werk probeer ik speels, nuchter en duidelijk te zijn en een prettige vriendelijke sfeer te scheppen.

Ik zie mezelf als iemand die tussen de ‘echte ‘ therapeut en een vriend of vriendin instaat: met een vriendelijke betrokkenheid tijdens het consult, maar wel objectief.